Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /home/digitopi/public_html/portabilitate.com/blog.portabilitate.com/index.php on line 41

Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /home/digitopi/public_html/portabilitate.com/blog.portabilitate.com/index.php on line 48
OnlyOne Blog
Multi Messenger - multimess yahoo messenger 8, 9, 10 
Cea mai simpla modalitate de a putea deschide mai multe instante de yahoo messenger este adaugarea in registrii a urmatoarei chei:

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"=dword:00000001


Se copiaza textul de mai sus "COPY", se deschide notepad si se lipeste "PASTE" acolo. Se salveaza fisierul cu extensia .REG pe desktop
Apoi se da dublu click, windows va va intreba daca vreti sa adaugati in registrii continutul, alegeti YES.
Asta e tot, acum puteti deschide oricate instante de yahoo messenger vreti.

[ view entry ] ( 580 views )   |  permalink
Posta romana sucks 
Astept un colet cu niste produse cumparate de la un magazin online. Din cauza ca suma era mica am facut greseala sa aleg posta romana.
Astazi din cauza ca nu a ajuns inca recipisa iar eu poimaine trebuie sa plec din localitate, am zis sa trec pe la posta sa intreb daca nu cumva a ajuns pachetul.
Bineinteles, m-am lovit de indolenta unei angajate care freca menta si careia ii era lene sa se uite in cele cca 30-40 ( ca atatea erau ) de hartiute. Dupa ce i-am explicat situatia, ca o sa plec si mai ridica masa coletul daca eu nu apuc eu, a rasfoit hartiile cu pricina.
Nu i-a luat mai mult de 50 secunde sa NU gaseasca coletul meu, aratandu-se apoi foarte iritata de intrebarea mea daca nu au sistem informatic de urmarire.

Cat despre coletele cu plata ramburs... nici daca merge postasul pe jos nu ajunge in asa mult timp. Pentru un colet expediat pe data de 10 si care a ajuns la destinatie pe data de 13 cand a fost si ridicat si achitat, am asteptat pana pe 23, adica 10 zile sa se intoarca plata. Din cate am inteles, am fost un caz fericit caci uneori rambursul ajunge inapoi in 2 saptamani.

[ view entry ] ( 596 views )   |  permalink
Reclama in browser la conexiunile de internet RDS 
RDS a inceput o campanie de informare, binevenita de altfel, prin care sunt aduse la cunostinta publicului intr-un mod direct si sigur informatii utile despre modificarile ce au avut loc in ultima perioada in oferta de servicii a companiei.
Astfel in momentul conectarii la internet, utilizatorilor le este afisata o pagina web cu ultimele noutati legate de activitatea grupului.
Modalitatea directa de abordare a problemei, a starnit controverse pe unele forumuri, scandalizand intr-un mod amuzant un mic numar de persoane care s-au lansat in amenintari si injurii la adresa furnizorului de internet. Desigur lipsa de coloana vertebrala ii va impiedica pe acestia din urma sa isi rezilieze contractele si sa treaca la alti furnizori.
Imi vine in minte o vorba dintr-o reclama:
TRAIM INTR-O TARA CU MULTA APA DURA si asta explica multe.

Pentru cei care nu suporta sa vada pagina respectiva cand se conecteaza la internet, pot incerca utilizarea unor dns-uri alternative, de exemplu opendns
208.67.222.222
208.67.220.220

Se da click dreapta pe my network places
Se da click dreapta pe local area connection
Se alege Properties
Se cauta Internet Protocol TCP/IP
Se apasa Properties
Se seteaza DNS urile de mai sus

[ view entry ] ( 254 views )   |  permalink

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Next> Last>>